Favo Netflix || Iris #1

06-05-2018

Hey iedereen!!!

Ik maak nu officieel het eerste blog bericht op 4Times
Ik ben Iris en vandaag ga ik jullie mijn 10 favo Netflix films en series vertellen.
Dus ja laten we maar beginnen!!


1. Travelers

In de 22e eeuw ontdekken de laatste mensen op aarde hoe ze in de tijd kunnen reizen. Ze besluiten om een eeuw terug in de tijd te gaan om de mensheid te behoeden voor een grote ramp.  In The Travelers wordt er leuk gespeeld met het idee van het beïnvloeden van het verleden om de toekomst te veranderen.


2. The Vampire diaries

en normaal mens krijgt een relatie met een vampier, en dat zorgt voor heel wat problemen.


3. Gossip Girl

Houd je van lekker veel drama? Dan is dit zeker een serie voor jou. Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die ertoe doet. Zij stuurt de hele serie door sms'jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. 


4. The 100

The 100 past zeker binnen dit rijtje, het is een dramaserie over het leven na een nucleaire oorlog. Niemand op aarde heeft het overleefd, maar in de ruimte bevinden zich 4.000 mensen die zijn ontsnapt aan deze ramp. Na jaren wachten is het tijd om 100 (kinderen) terug te sturen naar de aarde. Ze blijken echter niet alleen te zijn.....


5. Pretty little liars

Vijf tienermeisjes: Alison DiLaurentis, spencer Hastings, Aria Montgomery, Hanna Marin en Emily Fields wonen in het kleine dorpje Rosewood. Wanneer Alison plots verdwijnt valt het groepje uit elkaar. Tot ze een jaar later alle vier mysterieuze berichten ontvangen, getekend door "A". "A" dreigt de diepste geheimen van de vriendinnen te onthullen. De meiden verdenken natuurlijk Alison, totdat haar lijk wordt gevonden. Wie probeert de levens van de vriendinnen te ruïneren?


6. Arrow

Na successen met bijvoorbeeld de Batman films, besloot het bedrijf een nieuwe serie te maken rondom Green Arrow. Eigenlijk is deze superheld een moderne versie van Robin Hood. Het alter ego van Oliver Queen wil het onrecht in de wereld weer rechtzetten, en dan met name het onrecht dat hem en zijn familie is aangedaan.


7. Supergirl

Superman kennen we inmiddels al. De gespierde superheld die al vliegend in zijn blauwe pak het onrecht bestrijdt. DC besloot dat er ook een vrouwelijke versie moest zijn van een van hun meest populaire helden, namelijk Supergirl. Een jonge vrouw besluit eindelijk gebruik te maken van haar speciale krachten, en creëert een nieuw alter ego voor zichzelf. Ze wordt de nieuwe beschermer van het land, maar moet wel leren omgaan met haar leven als superheld. Ja het is wel een beetje raar als je 17 bent en dit nog steeds kijkt maar tja zo ben ik nou eenmaal: raar en apart🤣🤣


8. Prison break

Prison Break is een superspannende serie over Michael Scofield wiens broer Lincoln onterecht in een gevangenis wacht op executie. Michael zorgt ervoor dat hij in dezelfde gevangenis terechtkomt zodat hij samen met Lincoln kan uitbreken. Al snel wordt de interesse gewekt van de geheime dienst die in volgende seizoenen steeds probeert Michael definitief gevangen te zetten. Maar dankzij de groeiende aanhang wordt Michael steeds beter in de kunst van ontsnappen. Prison Break kent een grote aaneenschakeling van verrassende wendingen die de fans aan de buis gekluisterd houden.


9. 13 Reasons Why

Het verhaal over de jonge Hannah die zelfmoord pleegt is zeker indrukwekkend. Voordat ze een einde aan haar leven maakte besloot ze 13 bandjes op te nemen, waarop ze uitlegt waarom ze niet meer verder wil. Iedereen die schuldig is aan haar dood krijgt de bandjes te horen, en dat heeft heftige gevolgen.


10. The walking dead

De serie over een groep mensen die probeert te overleven in een wereld die grotendeels wordt bevolkt door zombies is een van de grootste successen van de afgelopen jaren. Het uitroeien van alle zombies lijkt een onmogelijke taak en de groep is vooral gericht op overleven. Hierbij loopt de spanning tussen personages regelmatig flink op. Wanneer ze de grote stad verlaten op zoek naar een veilige plek komt de groep in contact met een aantal gemeenschappen die vaak voor vervelende verrassingen zorgen.


nou vond je dit nou leuk blijf ons dan zeker volgen en van de andere meiden mocht ik dit aan jullie vertellen: iedere week komt er een artikel met zijn vieren en dat valt op dagen waar geen aparte artikel van ons komt daarmee bedoel ik of maandag of dinsdag maar het kan ook donderdag zijn dat verschilt per week van wanneer we tijd hebben en er komt dus ook een pagina die heet special en daar komen blog dingen met zijn vieren en morgen gaat Tess  op vakantie dus daarom staat er vandaag al een blog pagina onder special want op dinsdag en donderdag kunnen we al helemaal niet dus vandaar dat er nu al een artikel onder special staat 

liefs Iris